VABILO

na delavnico

 

Predstavitev spodbud za podjetnice začetnice in podpornih programov v regiji

 

Kdaj: 9. 2. 2021 ob 17:00

Kje:  ZOOM  

 

Predavatelji:

        – Tomaž Stojanović, SPOT Svetovanje PNR; NEC, Cerknica

        – Predstavnik Podjetniškega inkubatorja Perspektiva

        – Jan Valenčič, RRA ZK – program PONI

 

Vsebina:  

        – SPOT Svetovanje PNR – Predstavitev sistema SPOT in storitev SPOT Svetovanje v regiji.

     Usposabljanje ABC podjetništva – 50-urno brezplačno usposabljanje, namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, ki se želijo opolnomočiti s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti. Usposabljanja v letu 2021 organizira pet regijskih točk SPOT Svetovanje, potekala bodo on-line in se jih lahko udeležijo vsi potencialni podjetniki in podjetniki začetniki ne glede na regijo.

      Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021 – Upravičene prejemnice spodbude v višini 3.000 EUR so podjetnice začetnice, ki so/bodo v letu 2020 in 2021 (najkasneje 1 dan pred prijavo na razpis, to je do 30. 5. 2021) registrirale svoje podjetje in ki bodo uspešno zaključile usposabljanje ABC podjetništva.

        – Podjetniški inkubator Perspektiva – Predstavitev storitev in programov.

     – Program PONI – Podjetno nad izzive – Namenjen je osebam s podjetniškimi idejami ne glede na starost, spol in izobrazbo, ki izkazujejo namen in interes za podjetništva. Udeleženci se redno zaposlijo na RRA Zeleni kras za obdobje štirih mesecev in v te času pridobivajo podjetniška znanja, ki so potrebna za samostojno podjetniško pot.

 

Prijavo oddajte na povezavi:

PRIJAVA

 

Prijavljeni boste na dan dogodka prijeli povezavo na vaš e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.

Veselimo se srečanja z vami!

Tomaž Stojanović, mag. posl. ved
NEC, Cerknica; SPOT Svetovanje PNR

Operacija je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.