VABILO

na delavnico

Usposabljanje: Digitalna orodja za produktivnost, avtomatizacijo in linki za plačila

Kdaj:

4. in 5. april 2022 od 16h-20h

Trajanje izvedbe: 10 šolskih ur

Kje:  ZOOM  

Predavatelj:

Blaž Branc, ustanovitelj in CEO podjetjij Baltazar consulting, Pionir, in NewcompanyX, ter co-founder IoT/LoRa startupa Rebond.

Vsebina:  

Izvedba usposabljanja Digitalna orodja za produktivnost, avtomatizacijo in linki za plačila je namenjena vodstvenemu osebju manjših organizacij in podjetnikom. Predavanje v obsegu 10h v dveh delih vključuje predstavitev brezplačnih orodij za produktivnost, ki omogočajo boljši management delovnih nalog in procesov. Spoznali bomo 1) organiziranje, delegiranje in preverjanje delovnih nalog, 2) pametno planiranje, 3) obvladovanje multi koledarjev, 4) uporaba extensionov in 5) uporaba top windows trikov!

Seznanili se bomo tudi z brezplačnimi orodji, ki vam bodo pomagala avtomatizirati (beri: poenostaviti in pohitriti) delo v digitalnem marketingu: 1) splanirajte vse objave na družbenih medijih na enem mestu, 2) vključite objave iz družbenih medijev na svojo spletno stran (social wall), 3) enostavno snemanje promo videov, 4) orodje za pošiljanje newslettrov in 5) orodje za direktni marketing – pospeševanje prodaje.

Spoznali boste tudi novo orodje podjetja Stripe, največjega globalnega procesorja kreditnih kartic. Na delavnico bomo vzpostavili Payment link in vam omogočili, da boste začeli prodajati že isti dan! Gre za alternativo postavitvi spletne trgovine, v kolikor imate samo par izdelkov.

Način dela:

Usposabljanje bo potekalo preko ZOOM orodja in bo praktično naravnano.

Ob nezadostnih prijavah si pridržujemo odpovedati usposabljanje.

Prijave zbiramo do 3.4.2022 do 12:00. Izvedba je omejena na 40 udeležencev.

Prijavo oddajte na povezavi:

PRIJAVA

Prijavljeni boste na dan pred dogodkom prijeli povezavo in na vaš e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.

Veselimo se srečanja z vami!

Tomaž Stojanović, mag. posl. ved
NEC, Cerknica; SPOT Svetovanje PNR

Operacija je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.