VABILO

 

na brezplačno usposabljanje

 

»Organiziranje prodaje, prodajni načrt in osebna prodaja«

 

 

Kdaj:

8. 6. 2021 12:00 – 16:30

9. 6. 2021  12:00 – 16:30

 

Trajanje izvedbe: 4h + odmori

 

Kje:  ZOOM  

 

Predavatelji:

        Tomaž Stojanović, mag. posl. ved (NEC, Cerknica / SPOT Svetovanje PNR)

 

Vsebina:  

Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom kot podjetnikom, ki želijo nadgraditi znanje s področja prodaje. V prvem delu bomo naredili zasnovo prodajnega procesa, ki vključuje postavljanje ciljev, aktivnosti in mer učinkovitosti prodaje. V drugem delu se bomo osredotočili na kompetence osebne oz. svetovalne prodaje. Te kompetence so vam lahko v pomoč v vseh prodajnih razgovorih, tako z dobavitelji, na osebnih sestankih in seveda s kupci. Spoznali boste praktične tehnike grajenja zaupanja, upravljanja z ugovori in zaključevanja poslov.

 

        1. dan: Prodaja 1. del: Trženje vs. Prodaja, tehnični vidik prodaje (usmeritve podjetij na trgu, vrednost življenjske dobe kupčeve zvestobe, trgi, pristopi, kanali, CRM), vodenje prodaje, načrt prodaje (prodajni lijak, postavljanje ciljev prodaje, prodajnih ciljev osebja, razbijanje v aktivnosti, koraki za organiziranost prodaje, sistem merjenja, analiza prodaje in prodajalcev, mere učinkovitosti prodaje), psihološki vidiki prodaje, tipi prodajnikov, etika v prodaji, viri moči, komunikacija, fonetika, gestika, osnove grajenja zaupanja, 6. korakov osebne/svetovalne prodaje, prodajne tehnike (prvi trije koraki), popusti, navezava na e-pošto in poslovne klice.

 

        2. dan: Prodaja 2. del: Iz zavedanja do prodaje, do osebnih priporočil, nadaljevanje 6. korakov osebne/svetovalne prodaje, prodajne tehnike (zadnji 3 koraki), praktične tehnike zaključevanja in upravljanja z ugovori (primeri)

 

Domača naloga zasnova prodajnega procesa in zasnova prodajnega razgovora

 

 

 

 

Način dela:

Usposabljanje bo potekalo preko ZOOM orodja. Udeleženci se morajo udeležiti obeh delov usposabljanja.  Udeleženci imajo možnost individualnega svetovanja v sklopu SPOT Svetovanje PNR glede domače naloge – prodajnega procesa in pogovor glede tematik predavanja.

 

 

Prijave zbiramo do 7.6.2021 do 12:00. Izvedba je omejena na do 25 udeležencev.

V primeru nezadostnih prijav, si pridržujemo pravico odpovedati usposabljanje.

 

 

Prijavo oddajte na povezavi:

PRIJAVA

 

 

Prijavljeni boste na dan pred dogodkom prijeli povezavo in na vaš e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.

 

                                                                    Veselimo se srečanja z vami!

 

 

 

 

 

Alenka Volk
SPOT Svetovanje PNR

Operacija je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.