VABILO

na brezplačno usposabljanje

 

»Osnove finančnega načrtovanja«

Kdaj:

1. 6. 2021, 13:00 – 16:30

 

Trajanje izvedbe: 3,5h

 

Kje:  ZOOM  

 

Predavatelji:

        Tomaž Stojanović, mag. posl. ved (NEC, Cerknica / SPOT Svetovanje PNR)

 

Vsebina:  

Delavnica je namenjanja potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom, ki bi radi spoznali osnove finančnega načrtovanja v podjetju. Namen je, da zna posameznik pripravit finančni plan, kot likvidnostni načrt.

 

Na delavnici bomo praktično spoznali zasnovo finančnega načrta podjetja, ki bo vključeval orodje SPS – Finančna konstrukcija in orodje likvidnostni načrt. Izpostavili bomo razlike načrtovanja finančne zasnove novo ustanovljenega podjetja ali že delujočega podjetja. Preleteli bomo strukturo bilance stanja in izkaza poslovnega izida in spoznali kaj pomeni za podjetje zaloga, amortizacija, kredit, kje se skriva razlika v neplačanih računih in kako sta povezani BS in IPI. Zatem bomo razdelili stroške, se pogovorili prodajni ceni in izračunu točke preloma – pragu rentabilnosti.

 

 

Način dela:

Delavnica bo potekala preko ZOOM orodja. Udeleženci imajo možnost individualnega svetovanja v sklopu SPOT Svetovanje PNR glede teme predavanja.

 

Prijave zbiramo do 31.5.2021 do 12:00. Izvedba je omejena na do 30 udeležencev.

V primeru nezadostnih prijav, si pridržujemo pravico odpovedati usposabljanje.

 

Prijavo oddajte na povezavi:

PRIJAVA

Prijavljeni boste na dan pred dogodkom prijeli povezavo in na vaš e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.

 

Veselimo se srečanja z vami!

Alenka Volk
SPOT Svetovanje PNR

Operacija je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.